aow-header
Naar overzicht Volgende
Als uw kind recht heeft op het Jeugd-tegoed
Dan krijgt hij/zij € 275,- of € 400,- op zijn/haar Rotterdampas

Uitleg Jeugd-tegoed

CTA

Heeft uw kind recht op het Jeugd-tegoed?

  • Als u één of meer thuiswonende kinderen heeft in de leeftijd van 4 t/m 17 jaar en uw totale inkomen bedraagt niet meer dan 110% van het wettelijk sociaal minimum. dan heeft uw kind in 2019 recht op het Jeugd-tegoed.
  • U heeft dan een brief ontvangen van de gemeente Rotterdam.
  • Het Jeugd-tegoed wordt op de Rotterdampas van uw kind gestort.
  • Het Jeugd-tegoed wordt in 2019 naar leeftijd uitgekeerd. Als uw kind op 1 maart 2019 tussen de 4 en de 18 jaar oud is, dan heeft u (per kind) mogelijk recht op: 4 tot en met 11 jaar € 275,- of 12 tot en met 17 jaar € 400,- dan heeft uw kind in 2019 recht op het Jeugd-tegoed..

Heeft u geen brief ontvangen en denkt u wel recht te hebben op het Jeugd-tegoed? Dan kunt u hier het Jeugd-tegoed aanvragen. Hier vindt u ook de volledig voorwaarden.

Zomersluiting Dierenartspraktijk Minimax

In de zomerperiode, van 29 juli t/m 15 september, is Dierenartspraktijk Minimax gesloten. Door een tekort aan personeel kunnen zij in deze periode helaas niet de optimale zorg beloven die u van hen gewend bent. Vanaf 16 september staat het team van Dierenartspraktijk Minimax weer voor u klaar. Heeft u al een afspraak gepland bij Minimax Dierenartspraktijk om dieetvoer en/of medicijnen af te halen met uw tegoed? Dan kunt u dit tijdens de zomersluiting doen op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag tussen 15.00 - 17.00 uur.