aow-header
Vorige
Naar overzicht
Als u wilt weten wat uw saldo is
Dan bekijkt u dat eenvoudig via uw Rotterdampas-account

Saldo bekijken

CTA

Hoe controleert u het saldo van uw Rotterdampas Mijn Account?

  • Als uw kind dit jaar het Jeugd-tegoed ontvangt, dan is dat tegoed geldig tot en met 29 februari 2020. Tot die datum kunt u gebruik maken van de Rotterdampas en het tegoed uitgeven. In één keer voor een grote aankoop of juist aan meerdere kleine dingen.
  • Benieuwd hoeveel Jeugd-tegoed er nog op de pas van uw kind staat na een aankoop, of waaraan het is uitgegeven? Bekijk eenvoudig het saldo van uw kind op uw eigen Rotterdampas Mijn Account via de website rotterdampas.nl/mijnaccount.
  • In Mijn Account heeft u als ouder inzage in de uitgaven en tegoeden van het hele gezin.
  • Uw kind kan daarnaast ook een Mijn Account voor zichzelf activeren.

Heeft u al wel een Rotterdampas, maar nog geen Mijn Account?
Maak er dan nu één aan.

Zomersluiting Dierenartspraktijk Minimax

In de zomerperiode, van 29 juli t/m 15 september, is Dierenartspraktijk Minimax gesloten. Door een tekort aan personeel kunnen zij in deze periode helaas niet de optimale zorg beloven die u van hen gewend bent. Vanaf 16 september staat het team van Dierenartspraktijk Minimax weer voor u klaar. Heeft u al een afspraak gepland bij Minimax Dierenartspraktijk om dieetvoer en/of medicijnen af te halen met uw tegoed? Dan kunt u dit tijdens de zomersluiting doen op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag tussen 15.00 - 17.00 uur.